Bådopbevaring i Nordsjælland

BOATHOUSE Sletten tilbyder båd opbevaring i Nordsjælland, siden 2009 har vi stået for vinteropbevaring af både for vores kunder.

Bådhotellet råder over 130 pladser til både op til 35 fod. Derudover har vi også et begrænset antal pladser til større både.

Servicemuligheder under vinteropbevaring af båd

Når du får din båd opbevaret hos os, så gør vi alt hvad vi kan for at du får en god oplevelse og en god service.

Med vores uddannede bådebyggere og autoriserede mekanikere har vi de nødvendige kompetencer og erfaringer i huset, til at tilbyde dig service af din båd imens den er opbevaret.

Vi tilbyder blandt andet:

Når vi nu alligevel har din båd, kunne du jo overveje om ikke det var oplagt at få lavet de små eller store ting der har generet dig i løbet af sommeren, eller bare få frisket båden helt op, så du er klar til endnu en sæson på vandet når foråret rammer.

Afhentning og levering af din båd i forbindelse med opbevaring

Opbevaring af din båd skal være en god oplevelse, og derfor tilbyder vi også en fuld service ydelse. Det vil sige at vi varetager al transport forbundet med opbevaringen af båden, vi afhenter på pladsen og levere når det sejlsæsonen starter op igen.

Vores tilbud om transport er dog begrænset til alle havnene på Øresundskysten.

Priser på båd opbevaring

Priserne på opbevaringen udregnes pr. M2 og transport er udregnet ud fra en fast timepris. For at se en fuld oversigt over priserne på opbevaring af båd, vandscootere eller Jetski klik her.

Hvis du er i tvivl om prisen på opbevaringen af din båd eller du har spørgsmål kan du altid kontakte os så vi kan hjælpe dig med et tilbud eller afklaring af dine spørgsmål.

Kontakt os

Instagram

Livecam