Bådreparation og bådservice i Nordsjælland

Boathouse Sletten Værft er beliggende på Sletten Havn i Humlebæk, nær København. Vi udfører traditionelt værftsarbejde for såvel privat- som erhvervskunder og forsikringsselskaber og på alle typer både (sejl og motor). Vores medarbejdere er alle uddannede bådebyggere og vi bruger altid kvalitetsmaterialer og originale reservedele.

Vi er eksperter i alt hvad der vedrører både og kan bl.a. hjælpe dig med:

 • Bådreparation
 • Salg af bådudstyr og grej
 • Bådløft op til 12 tons
 • Havnecovere, kalecher, ombetrækning og andet tekstilarbejde

Vi udfører alle former for bådreparationer

Boathouse Sletten tilbyder alt indenfor bådreparation, herunder renovering og ombygning af både, træbåde og glasfiberbåde. Har du nyt udstyr der skal installeres på båden, eller trænger det gamle udstyr til reparation eller vedligeholdelse klarer vi også dette.

Al reparation af både udføres af vores kompetente medarbejdere på vores eget værksted i Humlebæk, nær København, eller fra vores mobile værksted.

Indenfor bådreparation udfører vi blandt andet:

 • Forsikringsskader
 • Glasfiberreparation
 • Osmosebehandling
 • Bundbehandling
 • Reparation af træ- og teakdæk
 • Aptering
 • Flexiteak
 • Motorservice og reparation
   

Forsikringsskader er fx skader der kan opstået ved kæntring, kollision, grundstødning, hærværk og tyveri.

Når vi varetager forsikringsskader, starter vi altid med at efterse de udsatte områder og vurderer skadens omfang. Efterfølgende får du vores forslag til hvordan vi bedst kan reparere båden. Vi har et godt samarbejde med mange forsikringsselskaber, og tager gerne dialogen hvis det ønskes.

Glasfiberpest og bundreparation

Osmose eller glasfiberpest skyldes vandmolekyler, der bevæger sig ind i laminatet. Hvis din båd er udsat for glasfiberpest, vil der være tydelige tegn på dette. Glasfiberpest eller osmose viser sig nemlig som blærer på overfladen. Hvis osmose opdages og behandles i god tid, har det ingen betydning for skrogets styrke.

Er båden udsat for et mere seriøst angreb af glasfiberpest, behandler vi skroget ved at fjerne bundmaling og laminat. Vi skyller så de udsatte områder og lader bunden tørre. Derefter genopbygges bunden og primes med epoxy, der forebygger et nyt angreb af glasfiberpest.

Er primerlaget ved at være slidt, eller skaller malingen af flere steder, så kan det være at det er på tide med en bundreparation. Når vi renoverer bunden, starter vi med at fjerne bundfarven helt. Efterfølgende bygges en ny bund op med bundmaling eller coppercoat der beskytter bunden mod fremtidige osmoseangreb. Coppercoat holder desuden i mange år, så du slipper for at bundsmørre hvert år.

Få et godt tilbud på service eller bådreparation

Vi er beliggende i Humlebæk, og vores kunder kommer fra hele Nordsjælland og København. Vi udfører alle former for bådreparationer, og har du ikke mulighed for at komme til os, så kører vi gerne ud til dig.

Kontakt os på telefon 20 22 28 43, eller på martin@boat-house.dk Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og en forventet tidshorisont, så du ved, hvornår du kan komme ud og sejle igen.

Kontakt os

Instagram

Livecam