Besætningen

Martin er uddannet bådebygger fra Humlebæk Bådeværft. Han stiftede Martins Bådservice i 1999 og Bådhotellet i 2009. Han lærte at sejle optimist på Sletten havn og er således vendt ‘hjem igen’ med købet af værftet 2018. Martin sejler [alt hvad der kan sejles] når han kan komme til det og gerne sammen med sine to drenge. Han og familien bor i Espergærde.

Martin Christian Bjerregaard, partner

Mathias er uddannet bådebygger fra Humlebæk Bådeværft. Efter at være ansat i en årrække har han valgt at blive medindehaver at Boathouse Sletten. Mathias har sejlet optimist og flere andre jolletyper, men sejler i dag mest motorbåd. Han bor i Helsingør med sin hustru og barn.

Mathias Bruhn, partner

Casper er uddannet bådebygger fra Sletten Bådeværft.
Han har sejlet siden han kunne gå og har allerede været verden rundt én gang. Han renoverer pt. sin sejlbåd så han og kæresten kan komme afsted igen. Han bor på sin båd i Helsingør sammen med sin kæreste.

Casper Holmegaard, bådebygger

Efter flere år som mekaniker hos Peugeot, valgte Christian at følge sin kærlighed til både og gik i lære som bådebygger. Christian sejler alt det han kan i sin 30 m2 Berg Spidsgatter. Sammen med sin kæreste bor han på sin båd i Helsingør. Sammen har de skibshunden Haddock.

Christian Hansen, bådebyggerlærling

Kontakt os

Instagram

Livecam