Historie

Der har været bådeværft i Sletten Havn i mange år, men først efter en voldsom brand i 1985 blev de nuværende bygninger opført. De blev imidlertid aldrig bygget helt færdig og stod derfor tomme i lang tid.

På et tidspunkt i 1987 fik Ole Hiort opgaven at bygge broskraberen "Buksesnedkeren" Han manglede imidlertid et værft at bygge i. Bygningerne på Sletten Havn var til salg og han besluttede derfor sammen med to andre bådebyggere at købe bygningerne. Det blev starten på Sletten Bådeværft som man kender det idag.
Mikkel Askman tiltrådte som medindehaver af værftet i 2007. Ole og Mikkel drev virksomheden som et traditionelt bådeværft med alt indenfor reparationer, istandsættelser og nybygninger, herunder de smukke Knarr-både indtil 2018.

Første januar 2018 overtog Martin Bjerregaard Sletten Værft. Bygningerne er blevet renoveret og navnet er ændret til Boathouse Sletten, men der drives fortsat traditionelt værft med alt hvad der dertil hører.

Martin er uddannet bådebygger fra Humlebæk Bådeværft i 1998 og har drevet marine service virksomheden Martins Bådservice siden. Dermed tilfører Martin værftet mere end 20 års erfaring indenfor motorer og motorbåde. Boathouse Sletten har i dag 4 ansatte, der alle er uddannede bådebyggere eller i lære.

Boathouse Sletten driver værftet på Sletten Havn, et større værksted og bådopbevaring på Bakkegårdsvej. Derudover, så kører de to servicevogne til alle havne på Øresundskysten og udfører bådebyggerarbejde og motorreparationer mm.

Kontakt os

Instagram

Livecam