Vi udfører

På vores værft udfører vores bådebyggere reparationer af både skrog, motorer, master med videre. Vi reparerer alle bådtyper i både træ og glasfiber. Vores kunder har primært sejlbåde, men der er også mange med motorbåde der får lagt et nyt teakdæk, repareret glasfiberskader eller malet deres både. Vi har desuden et godt og mangeårigt samarbejde med de fleste forsikringsselskaber.

 

Vores personale er uddannede bådebyggere med mange års erfaring. Det ses på resultatet. Desuden bruger vi altid kvalitetsmaterialer og originale reservedele, for at sikre det bedste resultat.

 

Ud over almindeligt bådebyggerarbejde i træ og glasfiber udfører vi også installationer af nyt udstyr, ændringer og tilrettelser, bådreparation i form af svejsearbejde i rustfrit stål, el-arbejde og riggerarbejde. Vi laver også havnecovere og andet tekstilarbejde. Vi har en lang række samarbejdspartnere, der assisterer os i vores daglige arbejde. Det betyder, at du kun skal henvende dig et sted, for at få den mest professionelle håndtering og pleje af din båd.

 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en glasfiberreparation af din båd eller en anden bådreparation. Du får altid en forventet tidshorisont, så du ved, hvornår du kan komme ud og sejle igen. 

 

Vi er beliggende i Humlebæk, og vores kunder kommer fra hele Nordsjælland og København. Har du ikke mulighed for at komme til os, så kører vi gerne ud til dig.

Kontakt os

Instagram

Livecam